Actueel

Het laatste nieuws over én van HDO vindt je hier. Zo houden wij je op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen.

Een topprestatie!

Vandaag hebben wij leuk nieuws van Rockwool, mogen ontvangen! Eerder hebben wij Rockwool mogen verblijden met een unieke HDO Puzzel. Zojuist hebben wij deze puzzel zelf weer in ontvangst mogen nemen! Ze hebben hem helemaal weten af te maken, chapeau!  Het is mooi om zo relaties met onze leveranciers te kunnen onderhouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nominatie Dak van het Jaar 2023

Tot onze grote vreugde kunnen wij mededelen dat wij genomineerd zijn voor het Dak van het Jaar 2023! Met het werk “Een glazen dak als vitrine’’ te Wassenaar waar wij trots aan bij hebben mogen dragen. Het resultaat een locatie waar kunstenaars op uitnodiging kunnen intrekken in een villa met een grote kelderruimte. Hier kunnen kunstenaars hun creatieve ideeën de vrije loop laten gaan. In Roofs is dit project ook benoemd (mei 2023).

Dit project is uitgevoerd in samenwerking met de volgende partijen:
Opdrachtgever: Stichting 13
Architect: Hdk Architecten Bna Bni Bnsp, Rotterdam
Aannemer: Van Waning Bouw, Capelle aan den IJssel
Uitvoerende Partij Glasconstructie: Si-X, Benthuizen
Glas Engineer: Abt, Velp
Hoofdconstructeur: Lievense Wsp, Rotterdam
Kelderbouw: Mbs Kelderbouw, Vianen
Dakdekker: H.D.O. Dakbedekkingen B.V., Heerjansdam
Werktuigbouwkundig installateur: Putman BV, Rijnsburg
Electra: Intraco, Leidschendam
Interieur: Merck Interieurbouw, Oud-Beijerland

HDO in MeerBusiness

HDO is afgelopen maand het gesprek aangegaan met MeerBusiness voor hun decembereditie. In het regionale ondernemersnieuws bespreken wij het 40 jarig bestaan van HDO.

“In de basis is het bedrijf hetzelfde gebleven, maar de nadruk ligt nu veel meer op duurzaamheid door het gebruik van circulaire daksystemen van gerecyclede kunststoffen en bitumen die veel langer meegaan dan voorheen. En groendaken zijn nu aan de orde van de dag. Dan hebben we het niet alleen over eenvoudige sedumdaken maar over hele landschappen op het dak met bomen. Dat is specialistisch werk en daarbij werken we graag samen met onze partners. We kunnen alle disciplines leveren van parkeerdak tot daktuin.”

 

 

 

 

 

 

Het hele artikel lezen?

Presentatie duurzaamheid bij HDO INFO

Vorige week hebben wij bij HDO INFO een gezelschap mogen ontvangen. Hier hebben wij een presentatie gegeven over duurzame daksystemen. Circulariteit door middel van recycling, hergebruik en preventie stonden centraal. Innovatieve oplossingen dragen namelijk niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar helpen ons ook de levensduur en efficiëntie van het vastgoed te verbeteren.

Wij danken iedereen voor hun komst en interesse! Samen verreiken wij onze kennis en kunnen wij timmeren aan een duurzame en circulaire toekomst

 

 

Dak van het jaar

Op 18 maart 2022 vond de jaarlijkse prijsuitreiking voor Dak van het jaar plaats. Het was een groot feest in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Driehonderd gasten waren aanwezig, er was een goed diner en live entertainment van onder andere Wolter Kroes. Er waren twee prijzen te winnen: Dak van het jaar hellende daken en Dak van het jaar voor platte daken. Dit jaar heeft H.D.O. Dakbedekkingen BV met het project de Groene Kaap de prijs voor het beste platte dak in de wacht mogen slepen!