• HDO Dakbedekkingen bv

    Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Van nieuwbouw van uw kantoorpand tot het dak van uw schuur in de achtertuin.

  • Wij zijn

    partner van IKO roof concepts en erkend verwerker van Hertalan en Resitrix materialen. Al meer dan 35 jaar denken wij met u mee over de beste oplossing voor uw dak.

Garantie

HDO Dakbedekkingen BV biedt u na uitvoering van het werk een 10 jaar schriftelijke Vebidak garantie aan.

Over ons

H.D.O Dakbedekkingen is in 1983 begonnen met voornamelijk werken uit te voeren in de bitumineuze dakbedekking. Begin negentiger jaren werd besloten om ook EPDM te gaan voeren en niet veel later ook PVC. Inmiddels speelt er zich zoveel af op het dak dat ook disciplines als  dakbestrating, dakbegroening en valbeveiliging dagelijkse kost zijn geworden.

Subsidiemogelijkheden

M.b.t onze werkzaamheden zijn er mogelijkheden voor subsidie. Bent u ondernemer en bezit u een gebouw met een vlak dak dan kan bij-isoleren iets voor U zijn. U kunt dan gebruik maken van EIA (Energie Investeringsaftrek). Ook onze Carrara dakrol (wit) komt voor deze regeling in aanmerking.

Het toepassen van dakvegetatie geeft ook een behoorlijke subsidie. Dit is per gemeente anders. Op de site van uw gemeente kunt u deze terug vinden.